Certificering

sps logoSPS centrum

Onze tandprothetische praktijk is een SPS centrum. SPS staat voor samenwerkende prothese specialisten. Denk hierbij aan tandprothetici, tandtechnici, tandartsen en implantologen met een grote dosis vakkennis. SPS staat garant voor een kwaliteitsproduct volgens de allernieuwste technieken. Of het nu gaat om een volledige prothese, een partiële prothese of een implantaat gedragen prothese, bij ons kunt u altijd terecht.

Als de prothese slechts enkele jaren oud is kan deze eenvoudig worden aangepast door middel van een rebasing. Dit betekent dat er aan de binnenzijde van de huidige prothese een nieuwe voering wordt aangebracht waardoor de prothese weer aansluit tegen het tandvlees en niet meer los zit.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht wanneer er een tand uit de prothese is, deze gescheurd of zelfs gebroken is. Wij stellen de oorzaak van dit ongemak vast om herhaling in de toekomst te voorkomen.

hkz-logoHet HKZ Keurmerk

Het HKZ Keurmerk heeft betrekking op het kwaliteitsmanagementsysteem van de organisatie. Zo’n systeem heeft een organisatie nodig om kwaliteit goed te kunnen managen. Het HKZ Keurmerk maakt zichtbaar dat het kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan eisen die vanuit de sector zelf, door financiers, patiënten/consumenten en de overheid worden gesteld. Dit is vastgesteld door een onafhankelijke certificatie-instelling.
Het keurmerk biedt een basisgarantie voor kwaliteit. De gecertificeerde instelling heeft het werk zodanig georganiseerd, dat aan alle voorwaarden is voldaan om optimale zorg te kunnen leveren. Het perspectief van de cliënt is daarbij altijd het vertrekpunt.